Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Dana Purgaru Fundatia ROLDA

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Fundatia ROLDA

Misiunea Fundației ROLDA este să ofere asistenţă animalelor abandonate care au nevoie de tratamente veterinare de urgență, animale rănite sau aflate în pericol. De asemenea, ne concentrăm şi pe reabilitarea lor cu scopul de a le oferi spre adopţii prin programe (mai ales) internaţionale. Ajutăm animale care nu au nici o altă speranță şi în acelaşi timp iniţiem programe sociale și educative pentru a stopa abandonul şi maltratarea animalelor. Însă misiunea noastră este posibilă doar cu oameni ca voi. Împreună, ajutăm comunităţile care au nevoie de noi! Daca esti deja suporterul nostru, afla cum a ajutat donatia ta.  

Sterilizarea – o metodă eficientă de a reduce numărul de câini pe străzile din România! ROLDA sprijină posesorii de câini din comunitățile vulnerabile prin campanii de sterilizare și microcipare gratuite, în efortul de a reduce numărul de pui nedoriți care se nasc și ajung abandonați pe străzi.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Dana Purgaru : Fundatia ROLDA
Cel mai frumos cadou de ziua mea