Fundatia ROLDA

Fundatia ROLDA

Urgențe Medicale

Status: Fundraising

Când te lupți sa supravietuiesti zi de zi, înveți să fii pregătit pentru cele mai neobișnuite situații, în cele mai nepotrivite momente.

Cum trecem peste tot felul de obstacole si incercari? Printr-un consum considerabil de resurse. Iată de ce, la ROLDA, avem mereu nevoie de un fond dedicat URGENȚELOR MEDICALE.

[ Show more ]
0% Complete

0 RON

Sumă:

0

Galantomi:

0

Donații:

8,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Nu există zi în care să nu ne surprindă spiritul creativ al românilor care vor să scape de probleme nedorite, în manieră total iresponsabilă. Chiar dacă indezirabilii sunt niște bieți pui născuți de cățea în curtea proprie, sau un amărât care vrea să traverseze un drum sau care pur și simplu se intersectează cu omul sau obiceiurile sale periculoase.

La ROLDA le-am văzut pe toate. Am scos câini înfipți în garduri metalice cu labele distruse, am salvat câini bătuți atât de rău încât s-au ales cu maxilarul zdrobit și incapabili să se hrănească, a luat în primire câini spânzurați de copaci din pură plăcere sau câini arși cu smoală. Toti acesti caini sunt acum în viață, fie in adăpost avand traume fizice și psihice atât de profunde încât vor rămâne permanent în grija noastră sau și-au găsit deja cămine langa oameni adevărați care știu să se comporte cu animalele.

În nici unul dintre aceste cazuri nu am fi putut interveni fără:

  •  mașină dotată cu cuști de transport
  •  echipa de intervenție si echipament potrivit
  •  o rețea de doctori dispuși si capabili profesional să facă imposibilul
  •  fonduri pentru a acoperi toate cele de sus plus tratamente de lungă durată.

Toți cățeii salvați au primit o șansă reală, fără ca cineva din echipa noastră să se fi gândit măcar o clipa la eutanasie. Suntem ferm împotriva acestei metode care a ajuns ca o soluție universală pentru rezolvarea oricărei probleme legate de câini.

 

Cât costă?

Din păcate, am ajuns să fim buni cunoscători ai naturii umane și știm că nu există perioade lungi de acalmie până când un alt animal trece prin violențe de nedescris. De cele mai multe ori, se intersectează mai multe astfel de cazuri și tratamentele lungi și costisitoare se suprapun. Prin urmare avem mereu nevoie de fonduri pentru a acoperi aceste cheltuieli.

Acestea pot varia de la bani pentru antibioticele care tratează răni infectate la sume mari pentru operații și recuperare medicală care poate ajunge la valoarea unei mașini bune la mâna a doua. Totul pentru un cățel!

Dacă și tu crezi că fiecare cățel merită o noua șansa, nu ezita să ne fii alături. Avem nevoie constantă de bani la fondul de urgențe medicale. Ce spui? Tu crezi că merită sa luptam pentru viata fiecarui catel care nu are pe nimeni altcineva?